Nilmar helpt Villarreal in blessuretijd aan gelijkspel

Villarreal heeft zondagavond in de slotfase op bezoek bij Racing Santander een puntje uit het vuur gesleept. De bezoekers dankten het behaalde puntje aan Nilmar (foto), die twee minuten in de blessuretijd alsnog zorgde voor de 2-2.

Racing begon uitermate voortvarend aan het treffen. Ariel Nahuelpan kon al na drie minuten de openingstreffer binnentikken. Marco Rubén zorgde na ruim een uur spelen met een harde kopbal voor de gelijkmaker. Lang kon Villarreal niet genieten van de gelijke stand.

Giovani Dos Santos was twee minuten na de rake kopbal van Rubén verantwoordelijk voor de 2-1. Zijn poging belandde in de verre hoek.

In de slotfase leek Racing op een nipte zege af te stevenen. Nilmar verstoorde het feestje van de thuisploeg in de slotfase op ruwe wijze. Door zijn gelijkmaker is Villarreal nog steeds vierde en liet het na Valencia af te lossen als nummer drie. Het verschil tussen de ploegen bedraagt een punt, al kan Valencia zondagavond als het op bezoek gaat bij Athletic de Bilbao verder uitlopen. Foto: VI Images