Nieuwe klucht bij Sporting Lissabon: Mihajlovic na negen dagen ontslagen

Reacties

Sinisa Mihajlovic is negen dagen na zijn aanstelling alweer ontslagen bij Sporting Lissabon, zo heeft de nieuwe preses van de Portugese club aangekondigd.

Nieuwe klucht bij Sporting Lissabon: Mihajlovic na negen dagen ontslagen

Mihajlovic werd benoemd door de omstreden preses Bruno de Carvalho, die onlangs plaats moest maken voor Sousa Cintra. Een van de eerste beslissingen van de nieuwe voorman is het ontslag van Mihajlovic.

'Mihajlovic past niet in onze visie, we zijn al in gesprek met zijn advocaten om het contract te ontbinden', verklaarde Cintra woensdagavond. Mihajlovic tekende een verbintenis voor drie jaar bij de club die in brand staat. Maandag wordt zijn opvolger bekend, zo meldde Cintra ook nog.

De Carvalho klaagde in het voorbije seizoen, waarin Sporting in de competitie als derde eindigde, meermaals in extreme vormen over de mentaliteit binnen de selectie en gooide zo olie op het vuur bij de achterban. Het dieptepunt van de roerige periode was de aanval van zo'n vijftig hooligans die spelers te lijf gingen op het trainingscomplex.

Veel sterspelers hebben inmiddels aangegeven dat zij hun contracten willen laten ontbinden. Rui Patrício, doelman van het Portugese nationale elftal, vertrekt naar Wolverhampton Wanderers en ook internationals Bruno Fernandes, William Carvalho en Gelson Martins proberen zonder transfersom weg te komen uit Lissabon. Bas Dost heeft ook een verzoek tot contractontbinding gedaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.