Niemeijer schiet Heracles Almelo in oefenduel langs FC Emmen

Reacties

Heracles Almelo heeft zijn tweede overwinning geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Frank Wormuth was in Bornerbroek te sterk voor Eredivisie-debutant FC Emmen: 1-0.

Niemeijer schiet Heracles Almelo in oefenduel langs FC Emmen

Het was voor Heracles, waar Wormuth werd aangesteld als opvolger van John Stegeman, de derde oefenwedstrijd deze zomer. Eerder werd de Almelose Selectie met 1-7 verslagen, terwijl SV Meppen met 2-0 te sterk was voor de Heraclieden. Emmen speelde drie duels met amateurclubs en won ze allemaal. SVV'04, vv Emmen en Rolder Boys werden met respectievelijk 0-11, 2-3 en 0-10 verslagen.

De eerste echte test voor de ploeg van Dick Lukkien, die Emmen verrassend naar de Eredivisie leidde, leek te eindigen in een gelijkspel. Reuven Niemeijer (foto) besloot echter anders en zorgde met een schot in de linkerhoek voor de overwinning voor Heracles Almelo. Kort voor tijd was FC Emmen nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar de paal stond deze in de weg.

FC Emmen krijgt op zondag 30 september kans op revanche. Dan staat het uitduel met Heracles Almelo in de Eredivisie op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.