Neymar schreeuwt het uit na zijn eerste goal voor Al-Hilal

Reacties

Neymar heeft in zijn vijfde wedstrijd voor Al-Hilal dan eindelijk zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club gemaakt. De duurste aankoop ooit van een Saoedische club droeg dinsdagavond bij aan de 0-3 overwinning op Nassaji Mazandaran uit Iran, in de groepsfase van de Aziatische Champions League.

Neymar schreeuwt het uit na zijn eerste goal voor Al-Hilal

Neymar (31) ging in augustus voor negentig miljoen euro van Paris Saint-Germain naar Al-Hilal en kwam binnen met een spierblessure. Eenmaal hersteld speelde hij voor dinsdagavond vier wedstrijden, waarin hij echter niet wist te scoren. Afgelopen vrijdag miste Neymar in de competitiezege op Al-Shabab nog een strafschop.

Tegen Nassaji Mazandaran was het dan alsnog raak. Neymar schoot na een klein uur na de 0-2 tegen de touwen, nadat Aleksandar Mitrovic de score eerder had geopend. In blessuretijd gooide Nasser Al Dawsari de wedstrijd op slot met de 0-3.

De beelden van het eerste Al-Hilal-doelpunt van Neymar vind je hieronder:

Na twee groepswedstrijden staat Al-Hilal, dat de Aziatische Champions League tot dusver drie keer won, op vier punten in Groep D. Daarin zitten naast Nassaji Mazandaran ook Navbahor Namangan uit Oezbekistan en Mumbai City uit India. Al-Hilal komt zaterdag weer in actie in de Saudi Pro League, tegen Al-Okhdood.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.