Neymar heeft Suárez gemist, Kluivert blaast kaarsjes uit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Neymar heeft Suárez gemist, Kluivert blaast kaarsjes uit

• Op het huwelijksfeest van Lionel Messi kwam Neymar ook zijn andere aanvalsmaatje van Barcelona tegen: Luis Suárez. 'Ik heb je gemist, dikke.'

Estava com Saudades gordoooo @luissuarez9

Een bericht gedeeld door Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) op

• Niet alleen Ruud van Nistelrooy blaast vandaag 41 kaarsjes uit, dat is ook het geval bij Patrick Kluivert. Ook bij zijn oude club Barcelona zijn ze dat niet vergeten.

'Als ik een Russisch dansje doe, stopt u dan met deze vragen te stellen?'
• De Russische vice-president Vitali Mutko was tijdens een persconferentie bij de strijd om de Confederations Cup niet echt gelukkig met vragen over doping in de Russische sport.

• 'Als je wint, heb je vrienden', zong Doe Maar in de jaren tachtig. De Duitse jeugdinternational Thilo Kehrer kan dat onderschrijven op de ochtend na het succes op het EK Onder-21.

Zlatan Ibrahimovic heeft op Instagram afscheid genomen van Manchester United, al is het nog steeds niet helemaal uitgesloten dat de Zweed de club toch nog trouw blijft. Voorlopig heeft de herstellende superster echter geen contract en dus besloot hij op geheel eigen wijze afscheid te nemen van United.

I came. I said. I conquered.

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

• 'Wat Lionel Messi kan, kan ik ook.' Dat moet de gedachte van Ralf Seuntjens zijn geweest toen hij gisteren in het huwelijksbootje stapte. De spits van VVV-Venlo deed dat immers op dezelfde dag als zijn collega van Barcelona. Dat kan toch geen toeval zijn?

• Hij is inmiddels 37 jaar oud, maar met de bal aan de voet zou je dat geen moment denken. Ronaldinho speelde zondag een wedstrijd met andere voormalige supersterren en bewees dat hij het publiek nog steeds in vervoering kan brengen met zijn weergaloze techniek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• In Nederland hebben we inmiddels al een officiële E-divisie voor FIFA-gamers. Het mateloos populaire voetbalspel kan op vele manieren gebruikt worden, zo bewijst AS Roma. De Italiaanse topclub kondigde namelijk op wel heel originele wijze zijn nieuwe aankoop aan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.