Neymar: 'Fluitende fans zullen moe worden, want ik zit hier nog drie jaar'

Reacties

Het tiende kampioenschap uit de clubhistorie zorgde niet bepaald voor een euforische stemming bij Paris Saint-Germain. De spelers vierden hun feestje, maar de fanatieke supporters van de club waren toen al vertrokken. Daarnaast werd de selectie van PSG opnieuw uitgefloten door een deel van de fans.

Neymar: 'Fluitende fans zullen moe worden, want ik zit hier nog drie jaar'
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 1
Lens
Lens

De spelers wekten na de wedstrijd de indruk dat ze zich niets aantrokken van de protesten van de fans. De uitschakeling in de Champions League zit nog altijd diep. Het kampioenschap in Frankrijk, wat de laatste jaren bijna een vanzelfsprekendheid is, hielp daar weinig bij. Verdediger Marquinhos sprak zijn teleurstelling over de fans al uit.

Sterspeler Neymar had totaal geen boodschap aan de actie van de supporters. De Braziliaan is de afgelopen weken regelmatig de zondebok en noemde het 'surrealistisch' dat hij soms wordt uitgefloten. Toch leek het hem weinig uit te maken. 'Ze zullen moe worden van het fluiten, want ik heb hier nog een contract voor drie jaar', zei Neymar tegen de Argentijnse tak van ESPN.

Eerder leek Neymar zijn contract met PSG niet uit te dienen. Een terugkeer naar Barcelona kwam ter sprake, maar inmiddels is de Braziliaan volledig toegewijd aan de Parijse club. Een jaar geleden verlengde hij zijn verbintenis tot medio 2025. 'Aangezien ik hier nog drie jaar blijf, kunnen de mensen beter stoppen met fluiten. Anders komen ze na een tijdje adem tekort.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.