Neymar deelt via collage op Instagram nieuwe update over enkelblessure

Reacties
Neymar deelt via collage op Instagram nieuwe update over enkelblessure
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Neymar moest donderdag na 79 minuten de strijd staken in de WK-wedstrijd tegen Servië en lijkt door een enkelblessure niet meer in actie te gaan komen in de groepsfase. De Braziliaanse ster meldde zich zaterdag op Instagram voor een update over zijn kwetsuur.

In een Instagram-story deelde de 122-voudig international een collage met daarop foto's van zijn enkel, die nog altijd gezwollen blijkt te zijn. Het ziet ernaar uit dat Neymar volgende week tegen Zwitserland (maandag) en Kameroen (vrijdag) vanaf de kant moet toekijken.

Neymar reageerde eerder al in een statement op Instagram op zijn enkelblessure. 'Ik maak nu een van de zwaarste momenten uit mijn carrière door. Ik heb een blessure, ja, dat is vervelend, dat doet pijn, maar ik weet zeker dat ik terug zal keren. Ik wil alles doen om mijn land, mijn ploeggenoten en mezelf te helpen. Ga ik toestaan dat de vijand mij neerhaalt? NOOIT! Ik ben een kind van de God die het onmogelijke kan bereiken en mijn geloof is eindeloos', schreef Neymar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.