Newcastle United toont waar het toe in staat is en gaat vol voor recordtransfer

Reacties

James Maddison moet dé grote aankoop van Newcastle United in deze transferzomer gaan worden. De steenrijke club uit het noorden heeft een verbeterd bod uitgebracht bij Leicester City.

Newcastle United toont waar het toe in staat is en gaat vol voor recordtransfer
© Pro Shots

Newcastle United wil met de financiële steun van een Saoedisch investeringsfonds de Engelse top gaan bestormen en denkt Maddison (25) daar goed bij te kunnen gebruiken. De Engels international is nu al een paar jaar de grote man bij Leicester, dat afgelopen weekend een eerste bod van Newcastle United afwees. The Magpies gooien echter niet zomaar de handdoek in de ring.

Sky Sports heeft begrepen dat er een verbeterd bod is uitgebracht op Maddison, ter waarde van bijna zestig miljoen euro. Mocht dat bod geaccepteerd worden, dan wordt Maddison de duurste aankoop uit de geschiedenis van de club. De middenvelder heeft in het King Power Stadium nog een contract voor twee jaar.

Newcastle United heeft tot dusver drie nieuwe spelers binnengehaald in deze zomer: doelman Nick Pope, linksback Matt Targett en verdediger Sven Botman. De ploeg van Eddie Howe begint het nieuwe Premier League-seizoen komende zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.