Newcastle breekt met principes en trekt buidel voor Saint-Maximin

Reacties

Newcastle United heeft zich versterkt met Allan Saint-Maximin. De vleugelspits komt voor achttien miljoen euro over van OGC Nice en tekent een contract tot medio 2025.

Newcastle breekt met principes en trekt buidel voor Saint-Maximin

Daarmee breekt Newcastle United met de vorige transferperiodes, waarin nauwelijks geld werd uitgegeven. Eerder deze avond haalde de club Jetro Willems al binnen op huurbasis met optie tot koop en nu is ook de langverwachte komst van Saint-Maximin bevestigd.

Door de komst van Saint-Maximin staat de teller inmiddels op 62 miljoen euro wat betreft inkomende transfers bij Newcastle. Eerder kwam Joelinton voor 44 miljoen euro over van 1899 Hoffenheim. Kyle Scott verruilde Chelsea transfervrij voor The Magpies. De dadendrang van Newcastle is opvallend, want een gebrek aan ambitie op de transfermarkt lag eerder deze zomer nog ten grondslag aan het vertrek van de geliefde manager Rafael Benítez.

De opvolger van Benítez, Steve Bruce, is blij met de komst van de 22-jarige Saint-Maximin. 'Ik zie hem als een zeer groot talent, hij gaat een mooie toekomst tegemoet. Allan heeft alle kwaliteiten die je zoekt bij een aanvaller, met als bonus een enorme snelheid. Ik weet zeker dat hij een publiekslieveling wordt. Hij is niet alleen een aanwinst voor Newcastle, maar ook voor de Premier League.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.