Neuer zet belangrijke stap op weg naar rentree bij Bayern

Reacties

Een mooi moment voor Bayern München-doelman Manuel Neuer: donderdag maakte de 37-jarige sluitpost zijn rentree op het trainingsveld.

Neuer zet belangrijke stap op weg naar rentree bij Bayern
© Pro Shots

Voor het eerst sinds zijn beenbreuk in december vorig jaar, bij een ski-ongeluk, deed Neuer weer delen van de oefensessie mee met zijn ploeggenoten. 'Dat is een lekker gevoel, om weer samen met hen te trainen. Daar had ik me enorm op verheugd', reageert Neuer summier op het digitale thuis van zijn werkgever.

Er is nog niets bekend over de datum waarop Neuer zijn plek onder de lat bij de landskampioen van Duitsland weer zal kunnen innemen. Tot die tijd moeten Sven Ulreich en Daniel Peretz het samen uitvechten. De topper van zaterdag bij RB Leipzig zal hoe dan ook nog te vroeg komen voor Neuer. Thomas Tuchel heeft mogelijk wel een paar andere mannen terug.

In het bekerduel met Preussen Münster dinsdagavond had Bayern een paar belangrijke mannen niet ter beschikking: Min-jae Kim, Dayot Upamecano en Thomas Müller hebben donderdag ook met de groep getraind. Matthijs de Ligt kreeg zaterdag tegen VfL Bochum een tik op zijn knie en ontbrak, Serge Gnabry heeft in Münster zijn arm gebroken en zal enkele weken ontbreken bij Der Rekordmeister.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer M. Neuer
Meer over M. Neuer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.