'Nee' voor Ten Hag, 'ja' voor Deschamps: Varane nadert rentree

Reacties

Raphaël Varane lijkt precies op tijd te zijn hersteld voor het WK in Qatar. Erik ten Hag kan bij Manchester United de laatste twee duels voor de winterstop geen beroep meer doen op de Frans international, maar bondscoach Didier Deschamps hoeft niet te vrezen.

'Nee' voor Ten Hag, 'ja' voor Deschamps: Varane nadert rentree
© Pro Shots

Varane liep vorige maand een hamstringblessure op tijdens de topper tegen Chelsea (1-1). Volgens l'Équipe komen het League Cup-duel met Aston Villa (donderdag) en de Premier League-ontmoeting met Fulham (zondag) nog te vroeg, maar de verwachting is dat de vice-aanvoerder van het Franse nationale elftal maandag de training kan hervatten.

Dat betekent goed nieuws voor Deschamps, die onder anderen sterspelers N'Golo Kanté en Paul Pogba mist vanwege blessures. De bondscoach hamerde er onlangs nog op dat hij alleen fitte spelers meeneemt naar Qatar. 'Spelers meenemen die er nog niet klaar voor zijn, kost te veel aandacht. Bovendien is de medische staf dan niet beschikbaar voor de spelers die wel spelen. Ik vind dat we naar het WK moeten gaan met enkel fitte en capabele spelers.'

Onthulling WK-selectie
Dat lijkt voor Varane dus geen probleem te gaan vormen.  Deschamps onthult woensdag welke 26 spelers hij meeneemt naar het WK in Qatar, waar Les Bleus de wereldtitel verdedigen. Frankrijk is ingedeeld in een groep met Australië, Denemarken en Tunesië. De eerste wedstrijd is op 22 november tegen Australië.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis een COPA Holland shirt en de WK-special (t.w.v. €69,94)..

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.