Nederlanders van Swansea wacht loodzware opgave in FA Cup

Reacties

Erwin Mulder, Mike van der Hoorn, Leroy Fer en Luciano Narsingh zijn met Swansea City gekoppeld aan Manchester City in de kwartfinale van het FA Cup-toernooi. Dat wees de loting maandagavond uit.

Nederlanders van Swansea wacht loodzware opgave in FA Cup

Zondag schakelde de formatie uit Wales nog competitiegenoot Brentford uit, Van der Hoorn was de enige Nederlander die in actie kwam tijdens het bekerduel. Swansea staat momenteel dertiende in het Championship, Manchester City staat op doelsaldo bovenaan in de Premier League. The Citizens zijn in een felle titelstrijd verwikkeld met Liverpool.

Daryl Janmaat staat met Watford tegenover Crystal Palace, waar natuurlijk Patrick van Aanholt en Jairo Riedewald onder contract staan. Manchester United, dat eerder op de maandag bekerhouder Chelsea uitschakelde, treft Wolverhampton Wanderers. Jürgen Locadia en Davy Pröpper hebben het getroffen met de loting, zij staan met Brighton & Hove Albion tegenover Millwall, de nummer twintig op het tweede niveau van Engeland.

De wedstrijden in de kwartfinale van de strijd om de FA Cup worden op 16 maart afgewerkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Swansea City
Meer over Swansea City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.