NEC rekent op spoedig vertrek Santos

Reacties

NEC verwacht dat Christian Santos op korte termijn vertrekt uit Nijmegen. Trainer Ernest Faber denkt dat de club de vervanger van de Venezolaan al in huis heeft.

NEC rekent op spoedig vertrek Santos

Santos (midden op de foto) is met twaalf doelpunten in achttien wedstrijden van groot belang bij NEC, maar valt deze maand voor een schijntje op te halen in Nijmegen door een vertrekclausule in zijn contract van slechts drie ton.

'Ik ga ervan uit dat Santos weggaat', laat Faber weten aan Voetbal International. 'Dikke kans dat Mihai Roman dan zijn kans krijgt. Het is heel simpel, we kunnen niets halen zonder dat er spelers vertrekken en zelfs dan kan er maar een deel van dat bedrag gebruikt worden voor een nieuwe aankoop. Maar dan staan er wel weer andere jongens op.'

Santos is bezig aan zijn tweede seizoen bij NEC. Vorig seizoen had de international met 23 doelpunten een groot aandeel in de promotie van de Nijmegenaren. Roman, die volgens Faber zijn kans gaat krijgen zodra Santos vertrekt, staat sinds afgelopen zomer onder contract in Gelderland. Door een blessure en de concurrentie van Santos kwam de 23-jarige international van Roemenië pas tot vier invalbeurten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.