NEC houdt veelbesproken Cillessen uit de media

Reacties

Jasper Cillessen geeft voorlopig even geen interviews meer. De doelman van NEC wordt door zijn club uit de media gehouden na een week waarin hij onbedoeld onderwerp van gesprek werd. De irritatie in Nijmegen over de uitspraken die over Cillessen werden gedaan was na het duel met Excelsior zaterdag te merken.

NEC houdt veelbesproken Cillessen uit de media
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
1 - 1
Excelsior
Excelsior

'Ik heb eigenlijk niet zo'n zin om het hier weer over te hebben', zei trainer Rogier Meijer, die zich een dag voor het treffen met Excelsior tegen lokale media wel uitsprak. De oefenmeester besprak toen onder andere de uitspraken van Rafael van der Vaart, die Cillessen in Studio Voetbal een 'naar mannetje' noemde.

Aanleiding voor die uitspraken waren interviews met Cillessen over het Nederlands elftal en na de thuiswedstrijd tegen Feyenoord over een moment waarop hij bij een uittrap tegen spits Santiago Giménez aan schoot. 'Ik vind dat het allemaal wel heel veel op de persoonlijkheid van Cillessen is gericht', zei Meijer vrijdag tegen De Gelderlander.

De trainer van NEC zei toen al dat Cillessen moet worden beoordeeld op zijn prestaties. 'En die zijn uitstekend. Negen van de tien mensen die over hem praten, kennen hem volgens mij niet en dan vind ik het goedkoop scoren. Cillessen is een fantastische keeper en een prettig mens om mee te werken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.