NEC heeft Real Madrid-talent dankzij Marseille binnen

Reacties

Pedro Ruiz speelt de komende twee seizoenen bij NEC. De 21-jarige Spanjaard wordt door de Eredivisie-promovendus tot de zomer van 2023 gehuurd van Olympique Marseille, dat de spits heeft overgenomen van Real Madrid.

NEC heeft Real Madrid-talent dankzij Marseille binnen
© Imago

Bij het bevestigen van de deal met Real melden de Fransen direct dat Ruiz naar Nijmegen vertrekt. Bij de ploeg van trainer Rogier Meijer moet de jongeling volgende stappen in zijn ontwikkeling zetten, zodat het voor hem mogelijk is om uiteindelijk aan te sluiten bij de A-ploeg van Marseille.

Ruiz is een bijna twee meter lange spits die door De Koninklijke in 2015 werd weggeplukt uit de jeugdopleiding van Real Betis. Hij was ook actief als jeugdinternational, voor het laatst in februari 2019 voor Spanje Onder-19. In Nijmegen moet de huurling gaan concurreren met Ali Akman en Ole Romeny.

NEC is nog niet klaar op de transfermarkt. De club werkt aan het overnemen van Calvin Verdonk van Famalicão. De 24-jarige linksback speelde in het seizoen 2017/18 al op huurbasis voor de Nijmegenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.