Ex-Feyenoorder Verdonk staat voor terugkeer bij NEC

Reacties

Calvin Verdonk moet de volgende versterking van NEC worden. De 24-jarige verdediger is in Nijmegen om de overstap af te ronden, zo weet VI.

Ex-Feyenoorder Verdonk staat voor terugkeer bij NEC
© Pro Shots

Verdonk staat nog onder contract bij Famalicão. De Portugese club nam de linksback een jaar geleden over van Feyenoord. De verdediger kwam tot twaalf competitie-optredens voor de ploeg die in de middenmoot eindigde op het hoogste niveau in Portugal.

NEC had met Souffian El Karouani maar één linksback in de selectie, waardoor versterking voor die positie zeer welkom was voor trainer Rogier Meijer. Verdonk speelde in het seizoen 2017/18 al in Nijmegen. Hij werd toen gehuurd van Feyenoord.

Nieuwe spits
Bij NEC is ook versterking voor de aanvalslinie in aantocht. Pedro Ruiz moet de nieuwe spits worden. De Nijmegenaren willen de 21-jarige Spanjaard huren van Olympique Marseille, dat op het punt staat het talent over te nemen van Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.