NEC accepteert schikkingsvoorstel en moet Tannane lang missen

Reacties

NEC heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal voor Oussama Tannane geaccepteerd. De spelmaker van NEC kreeg zondag in de derby tegen Vitesse (0-0) al na 22 minuten de rode kaart. Tannane is nu voor drie wedstrijden geschorst plus een voorwaardelijk.

NEC accepteert schikkingsvoorstel en moet Tannane lang missen
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
0 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Tannane, die in zijn carrière al vaker over de schreef ging, liet zich in de wedstrijd tegen Vitesse gaan tegenover Kacper Kozlowski. In een duel met de middenvelder van de Arnhemmers greep hij Kozlowski eerst kort bij zijn keel en deelde hij vervolgens een lichte tik uit in het gezicht. Scheidsrechter Danny Makkelie gaf na overleg met zijn assistent rood.

De aanklager stelde vervolgens een schorsing van vier duels, waarvan één voorwaardelijk, voor. NEC heeft die maandagmiddag geaccepteerd, waardoor Tannane de komende competitieduels met FC Emmen, Feyenoord en Sparta Rotterdam mist. Tegen Emmen moeten de Nijmegenaren het ook al stellen zonder Souffian El Karouani, die tegen Vitesse zijn vijfde gele kaart van het seizoen kreeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NEC
Meer over NEC
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.