Dramatische rentree: Tannane laat zich provoceren en pakt rood

Reacties

De terugkeer van Oussama Tannane in Arnhem is zondagmiddag uitgelopen op een enorme anti-climax. De spelmaker van NEC moest de strijd na 22 minuten al staken in de Gelderse derby.

Dramatische rentree: Tannane laat zich provoceren en pakt rood
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
0 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Tannane speelde van de zomer van 2019 tot januari 2022 voor Vitesse, voor hij naar Turkije vertrok. Een half jaar later keerde hij bij aartsrivaal NEC terug op de Nederlandse velden. Zondag stond hij voor het eerst tegenover zijn oude club, in de beladen Gelderse derby.

De 28-jarige middenvelder kreeg in Gelredome bepaald geen hartelijke ontvangst. Hij werd fanatiek uitgefloten en uitgejoeld door het Vitesse-publiek. Halverwege de eerste helft deed Kacper Kozlowski er nog een schepje bovenop, door Tannane fysiek stevig aan te pakken in een duel. 

Dat werd Tannane te veel. Uit frustratie greep hij Kozlowski kort bij de keel. Oud-ploeggenoot Maximilian Wittek kwam er daarna overigens nog overheen met een stevige overtreding. Arbiter Danny Makkelie besloot Tannane direct rood te geven. Wittek kreeg geel. Bekijk hieronder de beelden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.