Napoli kent geen genade: Milik zit vast in wachtkamer

Reacties

Nu de stofwolken zijn opgetrokken na het transfergeweld in de Europese topcompetities is pijnlijk duidelijk geworden dat Arek Milik buiten de boot is gevallen. De ex-Ajacied liep een transfer mis en moet volgens de laatste berichten uit Italië tot januari individueel trainen.

Napoli kent geen genade: Milik zit vast in wachtkamer
© Pro Shots

Bij Napoli wordt niet meer gerekend op Milik. De 26-jarige Pool wilde zijn volgend jaar aflopende contract niet verlengen en uitte zijn vertrekwens. Napoli anticipeerde op een transfer van de spits door alvast een nieuwe aanvaller te halen. Er werd liefst zeventig miljoen euro betaald voor Victor Osimhen, die overkwam van Lille.

Milik werd in de voorbije transferperiode met meerdere clubs in verband gebracht. Volgens SportMediaset had hij zijn zinnen gezet op een overstap naar Juventus, nadat hij door Juve-trainer Andrea Pirlo was gebeld om de concrete interesse uit Turijn kenbaar te maken. Tot een transfer kwam het echter niet. De Italiaanse kampioen haalde Álvaro Morata terug als nieuwe spits.

Milik zou maandag op Deadline Day in Italië nog de kans hebben gehad om de overstap te maken naar Fiorentina of Valencia, maar aanbiedingen werden door hem afgewezen. Il Corriere dello Sport meldt dat Napoli heeft besloten om de deur niet opnieuw open te zetten voor Milik. De aanvaller moet tot januari individueel trainen. In de winterse transferperiode kan hij dan zoeken naar een snelle oplossing of onderhandelen over een transfervrije overstap in de zomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.