Napoli denkt aan PSV'er Bakayoko

Reacties

PSV sloeg in de winterstop nog een fors bod van Paris Saint-Germain op Johan Bakayoko af, maar inmiddels staat het grote talent bij veel meer clubs uit topcompetities op de radar. Ook de Italiaanse kampioen Napoli denkt aan de twintigjarige Bakayoko.

Napoli denkt aan PSV'er Bakayoko
© Pro Shots

PSG was in het afgelopen seizoen gedurende de winterbreak bereid om vijftien miljoen euro inclusief bonussen voor Bakayoko te betalen. De topclub uit Parijs kreeg echter een resoluut ‘nee’ te horen van PSV. De verwachting is echter dat PSG zich nog een keer in Eindhoven gaat melden.

Na zijn eerste seizoen op het hoogste niveau – Bakayoko scoorde vijf keer en gaf vijf assists – is het rijtje grote clubs dat de Belg met Ivoriaanse roots volgt alleen maar groter geworden. Zeker nu de vleugelspeler zich in de selectie van de Rode Duivels heeft gespeeld.

Napoli kan heel goed de volgende club zijn die zich bij PSV meldt voor Bakayoko. Helemaal als Hirving Lozano vertrekt. Bronnen bevestigen de interesse van de Italiaanse kampioen in de aanvaller. Hoogstwaarschijnlijk krijgen zij van de clubleiding van PSV hetzelfde te horen als wat het management eerder in de window al hoorde: ‘Johan is nu niet te koop.’ Alleen bij bedragen van boven de dertig miljoen euro, lijkt er met PSV over een vertrek te praten.

Het management van Bakayoko bevestigde eerder al aan VI dat een transfer van de voetballer op dit moment nog niet in de lijn de verwachtingen ligt. Bakayoko voelt zich goed bij PSV, zo zegt hij deze week ook in een interview met VI. Hij wil een onbetwiste basisspeler worden in Eindhoven en de ontwikkeling die hij al heeft doorgemaakt onder de nieuwe trainer Peter Bosz doorzetten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Napoli
Meer over Napoli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.