NAC-reünie krijgt vervolg: Penders komt ook thuis

Reacties

Rob Penders staat te trappelen van ongeduld om weer aan de slag te gaan bij NAC Breda. De clubicoon keert tot zijn genoegen terug bij de Brabantse club.

NAC-reünie krijgt vervolg: Penders komt ook thuis
© Pro Shots

Penders (45) verdedigde elf jaar de kleuren van NAC en bleef ook na zijn actieve loopbaan verbonden aan De Parel van het Zuiden. Twee jaar geleden werd hij per telefoon bedankt voor de moeite. Zijn rol van assistent was uitgespeeld.

Nu keert Penders terug op het oude nest. De oud-verdediger neemt vanaf de zomer NAC Onder-21 onder zijn hoede. Hij tekende een contract voor twee jaar in Breda. 'Twee jaar geleden is er wel iets vervelends voorgevallen, maar daar heb ik altijd heel nuchter ingestaan. Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan als trainer en zeker met een Onder 21-elftal. Als dat dan bij NAC mogelijk is, is dat helemaal mooi. Het voelt als thuiskomen en daar ben ik blij mee.'

Met de komst van Penders is het aantal teruggekeerde clubcoryfeeën verder gegroeid. Eerder maakten Ton Lokhoff en Anthony Lurling hun opwachting op bekend terrein.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.