Naam Davinson Sánchez valt bij PSV

Reacties

PSV toont interesse in Davinson Sánchez, die een verleden heeft bij Ajax. De Colombiaanse mandekker mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en daar haken diverse clubs gretig op in. Een transfer naar PSV is dus allesbehalve een uitgemaakte zaak.

Naam Davinson Sánchez valt bij PSV
© Pro Shots

Sánchez wordt door PSV als een interessante speler gezien. De connectie met de Eindhovense club is sinds de komst van trainer Peter Bosz niet onlogisch. Bosz en Sánchez werkten immers een jaar zeer succesvol samen bij Ajax. Met de Zuid-Amerikaan als slot op de deur haalde het Ajax van Bosz in 2017 de finale van de Europa League, waarin werd verloren van Manchester United.

Het transferspel rondom Sánchez is deze zomer vroeg geopend, nadat Galatasaray zijn interesse via een bod bekend heeft gemaakt. Ook Spartak Moskou is geïnteresseerd in de centrumverdediger.

De naam van Sánchez is dus gevallen bij PSV, maar er werd deze zomer al flink wat geïnvesteerd via de komst van Noa Lang en Ricardo Pepi. Voordat werk gemaakt kan worden van de komst van Sánchez, zou een speler als Ibrahim Sangaré eerst verkocht moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.