'Na Ronaldo kan ook Busquets duizelingwekkend voorstel verwachten'

Reacties

Sergio Busquets vertrekt mogelijk deze winter nog bij Barcelona. In navolging van Cristiano Ronaldo krijgt hij naar verluidt een zeer lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië.

'Na Ronaldo kan ook Busquets duizelingwekkend voorstel verwachten'
© Pro Shots

Al-Nassr maakt zich op voor het verwelkomen van Ronaldo, die naar verwachting op korte termijn een zeer lucratief contract gaat tekenen in Saoedi-Arabië. De club heeft meer toppers op het oog om de ambities waar te kunnen maken, onder wie ook Sergio Ramos.

Busquets kan volgens El Mundo Deportivo ook een vergelijkbaar 'duizelingwekkend' voorstel verwachten uit Saoedi-Arabië. De 34-jarige middenvelder, die na het WK stopte als international, zou nog deze winter de overstap kunnen maken naar Al-Nassr.

De Saoedische topclub had eerder N'Golo Kanté op het oog als versterking voor het middenveld, maar de Franse middenvelder neigt meer naar het verlengen van zijn contract bij Chelsea. De komst van de sterren moet helpen het Saoedische voetbal meer op de kaart te zetten met het oog op de plannen het WK in 2030 te mogen organiseren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sergio Busquets
Meer over Sergio Busquets
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.