Inter Miami heeft de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Zonder Lionel Messi was de ploeg uit Florida niet opgewassen tegen Montréal Impact.

Inter Miami
Inter Miami
2 - 3
Montreal Impact

Messi liep tijdens het duel in de CONCACAF Champions League tegen Nashville SC een blessure op aan zijn scheenbeen en moest daarom de wedstrijd tegen Montréal aan zich voorbij laten gaan. Zonder zijn sterspeler kwam Miami al na dertien minuten op achterstand. ​Fernando Álvarez ​​​​​​kopte raak uit een hoekschop.

Luis Suárez en Sergio Busquets moesten het zondag doen met een late invalbeurt en zagen dat hun ploeg het lastig had in eigen huis. In de tweede helft kwam Inter Miami toch op gelijke hoogte. Leonardo Campana kopte raak op aangeven van Lawson Sunderland.

Na die treffer ging het alsnog helemaal mis voor Inter Miami. Eerst zorgde Matías Cóccaro met het hoofd voor de 1-2 en nog geen vier minuten later bracht Ibrahim Sunusi de club van David Beckham met een van richting veranderd schot nog verder in de problemen: 1-3.

Linksback Jordi Alba begon wel in de basis en hij bracht tien minuten voor tijd - op aangeven van Busquets - de spanning terug in de wedstrijd. De Spanjaard nam de bal ineens op de slof en zag even later het net bollen. De 3-3 bleef echter uit en dus was de eerste competitienederlaag voor Inter Miami in het nieuwe seizoen een feit.