Na klap bij PSV wordt Sevilla-goalie Dmitrovic opnieuw aangevallen

Reacties

Sevilla-doelman Marko Dmitrovic is in de Europa League opnieuw het slachtoffer geworden van wangedrag vanaf de tribunes. De Servische doelman moest tijdens de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe verzorgd worden.

Na klap bij PSV wordt Sevilla-goalie Dmitrovic opnieuw aangevallen
© Movistar

Sevilla had in de thuiswedstrijd in de achtste finale al met 2-0 gewonnen van Fenerbahçe en is door naar de kwartfinale na een 1-0 nederlaag in Istanbul. De return in Turkije werd overschaduwd door een triest incident waar Dmitrovic het slachtoffer van werd. De doelman werd bekogeld met aanstekers. Hij werd op zijn hoofd geraakt. De medische staf van Sevilla behandelde een wondje op zijn hoofd. Ploeggenoot Ivan Rakitic toonde de aanstekers aan scheidsrechter Michael Oliver.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Dmitrovic is dit het tweede vervelende voorval in korte tijd. Hij werd in de uitwedstrijd tegen PSV in de zestiende finale van de Europa League op het veld aangevallen door een PSV-supporter. De keeper werd eerst in zijn rug geduwd door de fan, die vervolgens probeerde Dmitrovic in het gezicht te slaan. Het incident was beschamend voor PSV. De actie werd fel veroordeeld door algemeen directeur Marcel Brands.

Dmitrovic kreeg later een bos bloemen van de PSV-supporters en reageerde daar dankbaar op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.