Brands woest op veldbestormer: 'Ik vind dit erger dan de uitschakeling'

Reacties

Marcel Brands heeft woest gereageerd op de PSV-supporter die donderdagavond in het Europa League-duel met Sevilla de keeper van de Spanjaarden aanviel.

Brands woest op veldbestormer: 'Ik vind dit erger dan de uitschakeling'
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Sevilla
Sevilla

Doelman Marko Dmitrovic werd in de slotfase belaagd door de man, maar de Servische sluitpost weerde zich kranig. De hulpdiensten voerden de raddraaier vervolgens af. Het is aannemelijk dat de UEFA de actie onder de loep gaat nemen, erkende ook Brands. De algemeen directeur vreest dat PSV een fikse boete krijgt van de Europese voetbalbond.

Brands kondigde na afloop tijdens een persmoment aan dat de actie van de supporter wat hem betreft zeker niet onbestraft zal blijven. 'Als het aan mij ligt, wordt het een levenslang stadionverbod. Hij dupeert ook PSV en alle andere supporters. Ik vind dit moment erger dan de uitschakeling. Dit hoort totaal niet bij PSV', sprak de algemeen directeur duidelijke taal.

Trainer Ruud van Nistelrooij sloot zich aan bij de woorden van Brands. 'Ik heb het gezien, maar nog niet terug gezien. Natuurlijk keuren we dat met zijn allen af. Ik ook. Supporters horen niet op het veld, spelers aanvallen is ondenkbaar. Betreurenswaardig dat we het daarover moeten hebben.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.