MVV verzekert zich van verdediger Evers en spits Sillah

MVV heeft er een verdediger bij met Brenny Evers. De 29-jarige speler zou vrijdagavond al aan de aftrap kunnen verschijnen als de Maastrichtenaren aantreden tegen Helmond Sport, bericht het Limburgs Dagblad.

Evers is afkomstig van TuS Koblenz, waar zijn contract na afgelopen seizoen niet werd verlengd. De geboren Brabander voetbalde drie seizoenen voor Koblenz, en kwam eerder uit voor KFC Uerdingen en Fortuna Sittard. Bij de laatste club hield hij tot voor kort zijn conditie op peil.

Evers zou vrijdagavond al kunnen debuteren, aangezien coach Fuat Çapa niet kan beschikken over zijn twee linksbacks Laurent Castellana (geschorst) en Sjoerd Winkens (geblesseerd).

Çapa kan ook officieel beschikken over Ebrima Sillah (foto). De 28-jarige Gambiaan zette eindelijk zijn handtekening onder een tweejarig contract, nadat MVV en de spits er na lang onderhandelen in zijn geslaagd tot een akkoord te komen met FC Brussels.

Afgelopen seizoen kwam Sillah op huurbasis al 27 wedstrijden uit voor MVV. De voormalig speler van RBC Roosendaal maakte vijf goals.

Bekijk hier al onze video's