Müller reageert op openlijke 'Bayern-flirt' met Robben

Reacties

Zit er voor Arjen Robben nog een rentree bij Bayern München in? Zijn ex-collega Thomas Müller maakte er dit weekend op social media een geintje over en werd daar een dag later naar gevraagd. De Duitser reageerde op geheel eigen wijze.

Müller reageert op openlijke 'Bayern-flirt' met Robben
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Het was zondag een mooie dag voor de inmiddels 37-jarige Robben. Na zo'n zeven maanden blessureleed keerde hij terug in het shirt van FC Groningen. Hij viel in tijdens De Derby van het Noorden tegen SC Heerenveen en dat was pas zijn derde optreden van dit seizoen, nadat hij afgelopen zomer terugkeerde uit zijn voetbalpensioen om bij zijn jeugdliefde aan de slag te gaan. Na afloop reageerden Robben zelf en zijn trainer Danny Buijs dan ook opgetogen.

Ook in Duitsland kwam het nieuws van de rentree door. Müller reageerde namelijk enthousiast op een Instagram-post van zijn voormalige Bayern-ploeggenoot. 'Arjeeen, een comeback op het juiste moment! Kom als joker met ons mee naar Parijs', zo knipoogde Müller, uiteraard doelend op PSG - Bayern van dinsdagavond, de return in de kwartfinale van de Champions League.

Op de vooruitblikkende persconferentie werd de vice-aanvoerder van Bayern maandag gevraagd naar zijn opmerking. Maar nog voordat de interviewer zijn vraag helemaal had kunnen stellen, greep Müller al in. 'Ho, stop!', zo riep hij met een brede lach. 'Nee, ik wilde gewoon een beetje dollen met Arjen. Ik was blij voor hem, ik zag dat hij in de 78ste minuut was ingevallen. Ik wilde hem enerzijds eren voor wat hij voor mij heeft betekend, maar anderzijds wilde ik hem duidelijk maken dat hij voor dit soort Champions League-avonden nog wel wat moet trainen, haha. Ik geloof trouwens dat hij nog niet heeft geantwoord', zo sloot Müller grappend af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.