Mourinho sneert naar stadgenoot die zijn kunstje niet kan herhalen

Reacties

AS Roma zit in de kwartfinale van de Europa League. Na een 2-0 overwinning op Real Sociedad in het Olimpico volstond een doelpuntloze remise in Noord-Spanje donderdagavond. José Mourinho vond het hoog tijd voor een sneertje naar stadgenoot Lazio

Mourinho sneert naar stadgenoot die zijn kunstje niet kan herhalen
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
0 - 0
AS Roma
AS Roma

De Conference League-titel van 2023 kan belanden in Londen, Florence, Brussel, Gent, Alkmaar, Poznán, Basel of Nice. Zeker is: hij blijft niet in Rome. AS Roma won vorig seizoen de eerste editie van het toernooi, maar Lazio sneuvelde donderdag in de achtste finale. Er werd in Rome veel gesneerd: die derde beker van Europa, wat stelde die dan voor? 'Lazio? Lazio heeft nu geen derde competitie meer om in te spelen', maakte The Special One zich vrolijk.

Ook Juventus kreeg indirect onder uit de zak van Mourinho. 'De loting? Oh, doe boeit me niet. Er zitten teams in die er volgens mij niet in moeten zitten, want wie uit een competitie vliegt, zou naar huis moeten gaan. Als er een team dat uit de Champions League instroomde het toernooi wint, boeit dat me niets want wij zijn hier al vanaf de start', aldus Mourinho over Juventus, dat in de groepsfase van de Champions League derde werd.

AS Roma heeft dus nog twee ingangen voor de Champions League volgend seizoen. De eerste manier is via de competitie. De Giallorossi staan vijfde in de Serie A, twee punten achter de volgende tegenstander, Lazio, dat derde staat. Behalve een plek bij de eerste vier is ook de eindzege in de Europa League een plekje op het miljardenbal waard. Roma heeft nog drie hordes te nemen voor een tweede seizoen op rij met een Europese beker.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.