Mourinho hult zich in nevelen over rentree Bale

Reacties

Het is nog de vraag of Gareth Bale zondag tegen West Ham United zijn rentree gaat maken bij Tottenham Hotspur. Manager José Mourinho is voorzichtig met de Real Madrid-huurling.

Mourinho hult zich in nevelen over rentree Bale
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
3 - 3
West Ham United
West Ham United

De 31-jarige Bale trainde donderdag met de groep. Het was een positief signaal voor de aanvaller, die vanwege knieklachten de laatste interlands van Wales aan zich voorbij had laten gaan.

Het is de vraag of het ook de voorbode is voor een rentree in het shirt van Tottenham Hotspur tegen West Ham. 'Het gaat om het team en Gareth is hier om het team te helpen', zei Mourinho. 'Aan de andere kant geven we om hem, we geven heel veel om hem. We nemen een beslissing die goed is voor het team maar ook goed is voor hem.'

De Portugees heeft oog voor Bale, die na zijn weinig gelukkige tijden in Madrid het plezier moet hervinden. 'Het is zeer belangrijk dat hij een happy seizoen bij ons krijgt. Op dit moment in zijn carrière is dat zeer, zeer belangrijk.'

Mourinho wil na zijn klaagzang over het drukke programma en de mogelijke overbelasting van zijn spelers nu vooruitkijken. 'Het is vreemd tijdens een interlandperiode. Je wil aan het werk maar dat kan je niet omdat je wacht op de spelers. We hebben zondag een zware wedstrijd tegen een team dat zeer goed heeft gespeeld. We moeten dus vergeten wat we de laatste weken hebben laten zien. Zondag begint een nieuwe periode.' Nu is het alleen de vraag of dat ook geldt voor Bale en zijn tweede periode bij Tottenham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.