Mourinho houdt zich nu wel in na bekerechec: 'Wil geen spelers beschuldigen'

Reacties

AS Roma heeft zich woensdag geblameerd in de Italiaanse beker. Een plek in de halve finale lag voorhanden tegen de hekkensluiter van de Serie A, maar Cyriel Dessers en consorten zorgden voor een stunt. José Mourinho was opvallend rustig na afloop.

Mourinho houdt zich nu wel in na bekerechec: 'Wil geen spelers beschuldigen'
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 2
Cremonese
Cremonese

Het is al langer onrustig bij AS Roma. Mourinho kreeg het de afgelopen periode niet alleen aan de stok met Rick Karsdorp, maar vorige week ook met Nicolò Zaniolo. Roma staat op de zesde plek in de competitie, zestien punten achter Napoli en is nu ook uitgeschakeld in de beker. Mede door een benutte strafschop van Dessers won Cremonese met 2-1.

Terwijl Mourinho tijdens de wedstrijd nog uit zijn plaat ging, leek hij ditmaal na afloop de lieve vrede te willen bewaren. 'We zijn een team en ik wil geen spelers beschuldigen. We zaten allemaal mis vanavond', zei hij op de persconferentie. 'Ik heb door de jaren heen geleerd om niet te klagen na een nederlaag maar vooruit te kijken naar het volgende duel.'

Dealniettemin vond de Portugese oefenmeester het geen sterke wedstrijd van zijn ploeg. 'Na de nederlaag op Napoli was ik trots, maar dat kan ik vandaag niet zeggen. We betalen de prijs voor onze eigen fouten. Het was niet goed, maar over drie dagen volgt de volgende wedstrijd alweer.'

Voor Cyriel Dessers was het succes extra bijzonder. Hij neemt namelijk revanche voor de verloren finale van de Conference League met Feyenoord tegen AS Roma. 'Ze verdienen applaus, want ze staan terecht in de halve finales van de beker', zei Mourinho over het succes van Cremonese.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.