Fans AS Roma zijn 'verrader' Zaniolo spuugzat

Reacties

Nicolò Zaniolo heeft het zichzelf ontzettend lastig gemaakt bij AS Roma. De 23-jarige Italiaan wil graag vertrekken bij de club, maar heeft nog geen geschikt alternatief gevonden. Een deel van de supporters van AS Roma heeft het in ieder geval gehad met Zaniolo.

Fans AS Roma zijn 'verrader' Zaniolo spuugzat
© Pro Shots

Het lukte Zaniolo dit seizoen nauwelijks om van grote waarde te zijn voor AS Roma, waardoor hij heeft aangegeven graag te willen verkassen. Zijn trainer José Mourinho nam hem in de wedstrijden tegen Spezia en Napoli ook niet meer op in de wedstrijdselectie. 'Hij roept al een maand lang tegen iedereen dat hij weg wil', lichtte Mourinho toe.

Volgens Italiaanse media was AC Milan geïnteresseerd om Zaniolo uit zijn lijden te verlossen, maar de clubs kwamen er niet uit. AS Roma was meer gecharmeerd van het bod van 35 miljoen euro van Bournemouth, maar daar had Zaniolo zelf geen trek in. Volgens Il Messaggero loopt Zaniolo nu 'teleurgesteld en verbitterd' rond op de club.

Hij zou er spijt van hebben dat hij heeft aangegeven voorlopig niet meer voor Roma te willen spelen. Als het aan de supporters ligt, wordt Zaniolo echter niet meer in genade aangenomen. In de nacht van zaterdag op zondag hingen de fanatieke supporters van AS Roma een groot spandoek op in Rome met de tekst: 'Zaniolo, een verrader zonder eer'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

N. Zaniolo


Geboortedatum:
2 juli 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Massa
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Aston Villa
Nationaal team:
Italië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.