Mourinho: 'Griezmann? Vraag het Ed Woodward'

Reacties

Het is aan Ed Woodward om José Mourinho de versterkingen te geven die hij wil bij Manchester United. De manager heeft zijn wensen kenbaar gemaakt bij de vice-voorzitter en wil nu volop genieten van de rustperiode.

Mourinho: 'Griezmann? Vraag het Ed Woodward'

Een halve week na het winnen van de Europa League ten koste van Ajax viert Mourinho vakantie. De Portugees is dit weekend aanwezig in Monaco voor de Formule 1-race en werd daar door Sky Sports gevraagd naar de transferplannen van United. 'Ik heb geen idee of Antoine Griezmann naar United komt. Vraag het Ed Woodward. Hij weet sinds maart wie ik wil, wat ik wil en hoeveel ik wil.'

Nu zijn eerste seizoen op Old Trafford ten einde is schakelt The Special One helemaal terug. De komende maand is voetbal een bijzaak voor Mourinho, die met de topclub naast de Europa League het Community Shield en de League Cup won. In de Premier League werd United slechts zesde, maar door de zege (0-2) op Ajax speelt de club volgend seizoen toch Champions League-voetbal. Voor Mourinho zijn dat zorgen voor later, zo maakte hij duidelijk.

'Voor een maand geef ik niets om voetbal. Ik ben erg blij met het seizoen, met de prijzen en de kwalificatie voor Champions League, maar nu moet ik rusten. Ik koppel me volledig los van het voetbal en ga genieten van andere sporten en het gezelschap van mijn familie en vrienden.'

Griezmann

Al maanden wordt volop gespeculeerd over een transfer van Antoine Griezmann naar Manchester United. De Franse sterspeler van Atlético Madrid kwalificeerde de geruchten over een vertrek naar de Engelse grootmacht vrijdagavond nog als 'ongefundeerd'.

VI's Süleyman Öztürk over de Europa League-finale: 'Mourinho heeft Bosz tactisch overtroefd'

'Mourinho heeft Bosz tactisch overtroefd'

Bekijk hier de samenvatting van de eindstrijd tussen Ajax en Manchester United

Samenvatting: Ajax ten onder in Europa League-finale tegen Man Utd
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.