Griezmann noemt geruchten over Manchester United 'ongefundeerd'

Reacties

Antoine Griezmann voelt zich genoodzaakt de berichten dat hij al een akkoord heeft bereikt met Manchester United tegen te spreken. Enkele Engelse kranten meldden vrijdag dat de sterspeler van Atlético Madrid het over de persoonlijke voorwaarden al eens is met de Europa League-winnaar.

Griezmann noemt geruchten over Manchester United 'ongefundeerd'

'De geruchten zijn ongefundeerd', schrijft Griezmann op Twitter. 'Ik ben nog steeds een Colchonero. Na het overleg met mijn adviseurs wordt mijn toekomst duidelijk.'

De 26-jarige Atlético-vedette dankt de stroom aan berichten over Manchester United deels aan zichzelf. Begin deze week zei Griezmann in een openhartige bui namelijk dat de kans dat hij naar Old Trafford verkast '6' is op een schaal van 1 tot 10.

Griezmanns contract met Atlético Madrid loopt nog door tot medio 2021, maar in deze verbintenis is een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen euro opgenomen. Dat Manchester United er niet voor terugdeinst dergelijke bedragen te betalen bleek vorig jaar toen de club Paul Pogba voor 105 miljoen euro losweekte van Juventus.

Volgens Engelse media wil Manchester United-manager José Mourinho in elk geval snel de gewenste spelers vastleggen, zodat hij niet in augustus nog spelers in moet passen. Vrijdag pakte Manchester City al uit door Bernardo Silva over te nemen van AS Monaco.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.