Mourinho: 'Als je te veel druk voelt, kijk dan thuis tv'

Reacties

José Mourinho adviseert spelers voor wie de druk van Old Trafford te groot is voortaan thuis te blijven. De manager van Manchester United baalt dat zijn ploeg dit seizoen slechts drie van de negen thuisduels won.

Mourinho: 'Als je te veel druk voelt, kijk dan thuis tv'

Dinsdag staat de tiende wedstrijd op Old Trafford op het programma: in Groep H van de Champions League komt Young Boys op bezoek. 'Als je mij vraagt of ik de wedstrijd het liefst thuis speel of opnieuw in Bern, kies ik meteen voor een thuiswedstrijd. Altijd. Ik speel altijd liever thuis. Als je te veel druk voelt, blijf dan thuis. En met thuis bedoel ik thuis achter de tv. Zelf voel ik absoluut geen extra druk op Old Trafford.'

In de Champions League won Manchester United nog geen thuiswedstrijd. Tegen Valencia bleef het 0-0, terwijl Juventus met 0-1 won. Maar aangezien United zegevierde op bezoek bij Young Boys (0-3) en Juventus (1-2), staat de ploeg van Mourinho er uitstekend voor. Dinsdagavond kan de club uit Manchester zich al plaatsen voor de achtste finale van de Champions League.

Tijdens dezelfde persconferentie gaf verdediger Luke Shaw al aan dat je een dikke huid nodig hebt om te spelen onder Mourinho, die zaterdag door het eigen publiek werd uitgefloten na het doelpuntloze gelijkspel tegen Crystal Palace.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.