Moukoko haalt uit: 'Zo'n leugen kan ik niet accepteren'

Reacties

Youssoufa Moukoko heeft op Instagram zijn gram gehaald op de media, die schrijven dat hij vanwege zijn (te) hoge salariseisen zijn contract met Borussia Dortmund (nog) niet heeft verlengd.

Moukoko haalt uit: 'Zo'n leugen kan ik niet accepteren'
© Pro Shots

'Geloof a.u.b. niet alles wat er in de kranten staat! Ik weet ondertussen dat het hoort bij het voetbal, maar ik laat me niet onder druk zetten in de beslissing over mijn toekomst. Zo'n leugen over mij kan ik niet accepteren', schrijft hij in een story op Instagram over onder meer BILD.

Moukoko, die met Duitsland op het WK speelde, kan er met zijn hoofd niet bij. 'Het is triest dat men heden ten dage zoiets in de wereld helpt, waardoor jullie als fans een compleet verkeerd beeld van mij krijgen. Ik ben nog steeds geschokt over de berichten', aldus de achttienjarige aanvaller.

Borussia Dortmund is al maanden in gesprek met Moukoko over een nieuw contract, waarmee wordt voorkomen dat de jonge spits komende zomer transfervrij de deur uitloopt. Verschillende clubs, waaronder Barcelona en Chelsea, volgen het met extra aandacht met in het achterhoofd Moukoko komende zomer gratis te kunnen inlijven.

Bekijk hier al onze video's
Meer Y. Moukoko
Meer over Y. Moukoko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.