Mooie avond familie Seuntjens, Van Gaal kon Europees duel AZ niet vinden

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mooie avond familie Seuntjens, Van Gaal kon Europees duel AZ niet vinden
© Pro Shots

• Het was vrijdagavond een mooie avond voor de familie Seuntjens. Mats maakte de 2-2 voor Fortuna Sittard tegen RKC Waalwijk, Ralf was goed voor een hattrick namens NAC Breda tegen ADO Den Haag. En daar kon zijn broer hartelijk om lachen. 'Mooi man!' 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De Europese thuiswedstrijd van AZ tegen Celtic (2-1) werd niet uitgezonden op tv, maar op Facebook. Bondscoach Louis van Gaal is niet erg blij met deze ontwikkeling. 'Ik kon die wedstrijd niet zien, omdat ik niet wist waar ik ze kon volgen. Ik heb het nog aan een scout van Manchester United gevraagd. YouTube, hoorde ik. Maar ik kon het niet vinden', aldus de bondscoach tijdens de persconferentie van vrijdag.

'Ik denk dat hij niet blij is en moet aandringen op een vertrek. Zijn plaats in de nationale ploeg komt zo ook in het geding. Het is heel vreemd, verrassend en teleurstellend. Manchester United betaalde 35 miljoen pond voor hem, maar zet hem nauwelijks in.'  
• Dimitar Berbatov adviseert Donny van de Beek te vertrekken bij Manchester United, nu de ex-Ajacied ook in zijn tweede seizoen op Old Trafford naast een basisplaats lijkt te grijpen. (Betfair)

• Er zijn weer nieuwe beelden naar buiten gebracht van de Feyenoord-documentaire Dat ene woord - Feyenoord. Aankomende woensdag is de documentaire te zien op Disney+. 

• Halfnaakt deed Antwerp FC-coach Brian Priske donderdagavond laat zijn persconferentie na het uitschakelen van Omonia Nicosia in de Europa League-play-offs. De oefenmeester was alleen gehuld in een handdoek, het gevolg van een weddenschap. 'Belofte maakt schuld', aldus Priske, wiens ploeg pas na een strafschoppenserie aan het langste eind trok.

• Leve de Conference League! Lincoln Red Imps wordt de eerste club uit Gibraltar in de groepsfase van een Europees toernooi na het uitschakelen van Riga.

• Het is de dag van de jarige 'De Jongs'. Luuk wordt 31 en Henk 57. Van harte!

• Ook John Stegeman (48), Deco (44), Reda Kharchouch (26), Maxwell (40), René Higuita (55), Mitchell van Bergen (22), Ernest Faber (50), Danijel Subasic (37), Romain Amalfitano (32), Jellert Van Landschoot (24), Dietmar Hamann (48), Mile Svilar (22), David Bentley (37), Sulley Muntari (37), Nikica Jelavic (36) en Alessandro Gamberini (40) gaan vanaf vandaag met een andere leeftijd door het leven. Proficiat!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.