Monaco verkiest Vágner Love boven terughalen Falcao

Reacties

Vágner Love keert terug op de Europese velden in de Ligue 1. De Braziliaanse spits heeft voor anderhalf seizoen getekend bij AS Monaco.

Monaco verkiest Vágner Love boven terughalen Falcao

Vágner Love, in zijn jonge jaren altijd gekenmerkt door zijn gekleurde vlechtjes, was in 2005 de grote gangmaker in het team van CSKA Moskou dat beslag legde op de UEFA Cup (de voorloper van de Europa League). Die club keerde hij in 2009 de rug toe, om er later nog een paar keer met minder succes aan de slag te gaan.

De inmiddels 31-jarige Vágner Love, de laatste jaren veelal in China en Brazilië actief, had nog een doorlopend contract met Corinthians, maar over de hoogte van de afkoopsom werden nog geen mededelingen gedaan. De international (twintig caps) vult in de selectie van de Monegasken de plaats in van Stephan El Shaarawy, wiens rol uitgespeeld is in het prinsdom.

Met de komst van Vágner Love lijkt ook een terugkeer van Radamel Falcao uitgesloten. De Colombiaan wordt op dit moment verhuurd aan Chelsea, waar hij herstelt van een dijbeenblessure. Vice-president Vadim Vasilyev liet al weten Falcao niet nodig te hebben bij Monaco deze winter, waar ze hem ook in Londen liever kwijt dan rijk zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.