Falcao nog minstens tien dagen zoet met dijbeenblessure

Reacties

Chelsea-manager Guus Hiddink kan tijdens de uitwedstrijd tegen Crystal Palace nog niet beschikken over Radamel Falcao. De Colombiaanse spits heeft een terugslag in zijn revalidatie van een dijbeenblessure en ligt er nog minstens tien dagen uit.

Falcao nog minstens tien dagen zoet met dijbeenblessure

De 29-jarige aanvaller kwam op 31 oktober voor het laatst in actie in de hoofdmacht van de Londenaren, toen The Blues met 3-1 onderuit gingen bij Liverpool. Sindsdien staat de huurling van AS Monaco geblesseerd buitenspel. 'Hij heeft weer wat kunnen doen op het trainingsveld, maar had al gauw weer last', zei Hiddink op zijn perspraatje in aanloop naar het competitieduel van komende zondag. 'Hij ligt er nog minstens tien dagen uit en dan zal hij nog niet direct kunnen spelen.'

Dat betekent dat hij behalve het treffen met Crystal Palace (2 januari) hoogstwaarschijnlijk ook de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion (13 januari) moet missen. En dat terwijl Hiddink al niet al te dik in zijn centrumspitsen zit, omdat ook Loïc Rémy - die ondanks belangstelling voorlopig niet mag vertrekken als het aan Hiddink ligt - een twijfelgeval is. Maandag brak het spitsentekort Hiddink nog op tijdens het bezoek aan Manchester United (0-0), omdat Diego Costa die wedstrijd uitzat door een schorsing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.