Mogelijk Grieks avontuur voor Brenet

Reacties

Joshua Brenet maakt mogelijk op huurbasis de overstap naar PAOK Saloniki. De 26-jarige verdediger is in beeld bij de Griekse club, dat hem tijdelijk wil overnemen van 1899 Hoffenheim. Brenet twijfelt nog over de interesse.

Mogelijk Grieks avontuur voor Brenet
© Pro Shots

In de zomer veranderde het perspectief van Brenet bij Hoffenheim, waar Sebastian Hoeness het stokje overnam van de vertrokken trainer Alfred Schreuder. In januari verhuurde de Duitse club Brenet nog aan Vitesse, waar hij mede door de uitbraak van het coronavirus maar tot vier optredens kwam.

Nu is Brenet terug bij Hoffenheim en is hij naast Kostantinos Stafylidis en Pavel Kaderabek een van de vleugelverdedigers die Hoeness tot zijn beschikking heeft. De back kan dus ook nog voor zijn kans in Duitsland gaan. Volgens Griekse media wil PAOK hem tijdelijk overnemen en eerder was ook Besiktas geïnteresseerd.

PAOK neemt het dinsdag in de derde voorronde van de Champions League op tegen Benfica. Als de Grieken die confrontatie winnen, gaan ze naar de play-offs. Verliezen ze, is PAOK alsnog verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Meer 1899 Hoffenheim
Meer over 1899 Hoffenheim
Meer PAOK Saloniki
Meer over PAOK Saloniki
Meer J. Brenet
Meer over J. Brenet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.