Biseswar hoopt na buitenlandse avonturen op terugkeer in Eredivisie

Reacties

Diego Biseswar hoopt na zijn buitenlandse avonturen op een terugkeer in de Eredivisie. Het zou de cirkel voor de 35-jarige Amsterdammer rond maken.

Biseswar hoopt na buitenlandse avonturen op terugkeer in Eredivisie
© Pro Shots

Biseswar speelde in zijn eerste periode in Nederland voor Feyenoord, dat hem ook verhuurde aan Heracles Almelo en De Graafschap voordat hij doorbrak in De Kuip. In 2012 vertrok de Surinaamse international naar Kayserispor, om vier jaar later te belanden bij PAOK Saloniki. Daar vertrok The Artist, zoals zijn bijnaam luidde in Griekenland, afgelopen zomer na zeven jaar met een landstitel en drie Griekse bekers op zijn erelijst.

De president bood hem een andere functie binnen de club aan, maar Biseswar vond het te vroeg om te stoppen. Een nieuwe club heeft hij echter nog niet gevonden. Interesse was er wel uit Turkije en Griekenland, maar niet in steden waar Biseswar warm van werd. Ook Fortuna Sittard, PEC Zwolle en Almere City toonden interesse, maar dit kwam niet rond. 'Nu zijn we een paar maanden verder en is er nog steeds niks', verzucht Biseswar.

Zijn kinderen gaan nu weer naar school in Nederland, waardoor hij zelf hoopt op een club binnen de landsgrenzen. 'Ik zou graag nog één keer een grote ronde door de Eredivisie willen maken', zegt hij. 'Ook voor mijn kinderen, zodat zij ook de sfeer in de Nederlandse stadions kunnen proeven.' Hij zou het mooi vinden nog een keer op bezoek te gaan bij Ajax, PSV en Feyenoord. Als hij nog een keer in De Kuip kan spelen, zou dat de cirkel rondmaken.

Lees op VI PRO alles over de buitenlandse avonturen van Biseswar.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Biseswar
Meer over D. Biseswar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.