Biseswar na zeven jaar weg bij PAOK: 'Hij werd aanbeden door heel Griekenland'

Reacties

Diego Biseswar (35) vertrekt na zeven seizoenen bij PAOK Saloniki. Na een glansrijke periode kan de routinier zijn transfervrije status in gaan wisselen. De oud-Feyenoorder wordt door de Griekse topclub op grootse wijze uitgezwaaid.

Biseswar na zeven jaar weg bij PAOK: 'Hij werd aanbeden door heel Griekenland'
© Pro Shots

'Bedankt, artiest', schrijft de club op de officiële kanalen. Een video met hoogtepunten van Biseswar volgt, met een dankbare begeleidende tekst. Na 251 officiële wedstrijden voor PAOK komt de innige samenwerking ten einde.

In de zomer van 2016 kwam Biseswar in Griekenland bij PAOK terecht. De club schrijft dat de aanvaller sindsdien 'aanbeden werd door heel voetballend Griekenland'. Biseswar wordt omschreven als iemand met een old school-voetbalstijl, waardoor de fans van de club gek op hem waren.

PAOK schrijft dat de deur voor Biseswar altijd open zal staan en dat hij geschiedenis heeft geschreven in gouden letters. Na één Griekse landstitel, drie nationale bekers en 'talloze momenten van voetbalmagie' is het succeshuwelijk echter ten einde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Super League
Meer over Super League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.