Moeder Mbappé geeft geheel nieuwe draai aan transfersoap

Reacties

De toekomst van Kylian Mbappé blijft de gemoederen behoorlijk bezighouden. Een toekomstige overstap naar Real Madrid lijkt haast wel een zekerheid te zijn, maar de moeder van de aanvaller vertelt dat een contractverlenging bij Paris Saint-Germain zeker nog mogelijk is.

Moeder Mbappé geeft geheel nieuwe draai aan transfersoap
© Pro Shots

Mbappé heeft bij PSG nog een contract voor een jaar en zijn werkgever probeert al een tijdje om de verbintenis open te breken. De Frans international wees echter meerdere aanbiedingen af en liet eind juli aan zijn club weten dat hij naar Real Madrid wilde vertrekken. De Spanjaarden kwamen eind augustus dan eindelijk met een bod, maar PSG wees een bedrag van 170 miljoen euro doodleuk af.

Mbappé bleef zo in Parijs, maar een toekomstige samenwerking met Real lijkt in de sterren geschreven. Real-voorzitter Florentino Pérez vertelde dinsdag dat er in januari nieuws zou komen over Mbappé. Daarmee leek hij te zinspelen op een akkoord met de aanvaller. Overigens stelde Pérez in gesprek met RMC Sport dat zijn woorden verkeerd geïnterpreteerd waren.

Contractverlenging bij PSG?
Al met al lijkt een aanstaande transfer van Mbappé naar zijn droomclub een kwestie van tijd te zijn. Fayza Lamari, de moeder van Mbappé die met haar man en advocaat Delphine Verheyden de belangen van haar zoon behartigt, geeft in gesprek met Le Parisien echter een opmerkelijke draai aan de transfersoap. Zij laat weten dat de onderhandelingen met PSG over een nieuw contract weer zijn opgestart en dat de gesprekken goed verlopen.

'Ik heb maandag nog met Leonardo (de technisch directeur van PSG, red. gesproken', zegt Lamari. 'Maar of we een akkoord gaan bereiken? Dat weet ik niet. Een ding is zeker: Kylian zal alles geven tot het einde, om de Champions League te kunnen winnen.'

Volgens Lamari is haar zoon vooral op zoek naar waardering. 'Kylian moet zich tevreden voelen. Als hij ontevreden is, is hij in staat om te zeggen dat hij gewoon maar stopt met voetballen. Dat heeft hij al vaak tegen ons gezegd, haha. Maar met Kylian kan alles van de ene op de andere dag veranderen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.