Mbappé-soap gaat door: woedend PSG hekelt handelswijze Real Madrid

Reacties

Florentino Pérez heeft bij Paris Saint-Germain het bloed onder de nagels vandaan gehaald. De voorzitter van Real Madrid liet zich dinsdag ontvallen in januari met nieuws te komen over Kylian Mbappé, die nadrukkelijk aast op een transfer naar De Koninklijke.

Mbappé-soap gaat door: woedend PSG hekelt handelswijze Real Madrid
© Pro Shots

De woorden van Pérez zijn bij PSG in het verkeerde keelgat geschoten. Directeur Leonardo roept zijn Madrileense collega in L'Équipe op om te stoppen met praten over een eventuele overgang van Mbappé. 'Deze nieuwe uitspraken zijn een gebrek aan respect voor PSG en voor Kylian. Dat kunnen we niet accepteren', waarschuwde de Braziliaan.

Mbappé beschikt in de Franse hoofdstad nog over een contract tot volgend jaar zomer. Een transfervrij vertrek dreigt, tenzij Real Madrid of een andere club in de winterse transferperiode toeslaat. De koploper van La Liga lijkt daar wel oren naar te hebben, getuige de uitspraken van Pérez. De bestuurder kondigde aan in januari een nieuwe poging te ondernemen, nadat de onderhandelingen afgelopen zomer op niets uitliepen.

Vertrekwens
In gesprek met RMC Sport deed Mbappé niet geheimzinnig over zijn vertrekwens. 'Ik heb gevraagd of ik weg mocht, omdat ik - vanaf het moment dat ik besloot mijn contract niet te verlengen - wilde dat PSG nog een transfersom aan me zou verdienen. Zo konden ze een goede vervanger halen. Deze club heeft me veel gegeven, ik ben hier vier jaar gelukkig geweest, en nog steeds.'

Ondanks de uitspraken van Mbappé lijkt Leonardo nog altijd te rekenen op een langer verblijf van zijn 22-jarige steraanvaller, die in PSG een droomvoorhoede vormt met Neymar en Lionel Messi. 'Kylian is en blijft speler van PSG. Onze relatie houdt stand, dat moet iedere club begrijpen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.