Real Madrid-voorzitter blikt alvast vooruit op uitgestelde komst Mbappé

Reacties

Hoewel de transferwindow gesloten is, blijft Kylian Mbappé de gemoederen bezighouden. Nu heeft Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez gezinspeeld op het feit dat de jonge Fransman in de nabije toekomst alsnog naar de Spaanse hoofdstad komt.

Real Madrid-voorzitter blikt alvast vooruit op uitgestelde komst Mbappé
© Pro Shots

Mbappé wilde deze zomer vertrekken bij Paris Saint-Germain, waarna Real Madrid zijn nieuwe club leek te gaan worden. Het contract van de 22-jarige aanvaller loopt nog tot de zomer van 2022, De Koninklijke bood desondanks meerdere keren een astronomisch bedrag, wat tot irritatie bij PSG leidde. Nadat Mbappé zelf deze week al een paar interviews heeft gegeven over zijn situatie, is er nu ook vanuit Spanje een update gekomen.

De aanvaller gaf al aan dat hij deze zomer naar Real Madrid wilde, en dat lijkt ook te gaan gebeuren. 'In januari hebben we nieuws over Mbappé', zo vertelt Pérez tegen El Debate. 'We hopen dat we alles op 1 januari kunnen hebben opgelost.' Vanaf die datum mag Real Madrid vrij met Mbappé praten, omdat zijn contract zes maanden later afloopt. Het is niet duidelijk of de club eventueel al in januari besluit om Mbappé te halen.

Nadat zijn uitspraken in Spanje breed werden uitgemeten, sprak Pérez tegen RMC Sport overigens: 'Mijn woorden zijn her en der verkeerd geïnterpreteerd. Ik bedoelde dat er volgend jaar pas nieuws komt, altijd met alle respect voor PSG, waarmee we een goede relatie hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.