Modric dankt 14.000 Kroaten: 'Alsof we thuis speelden'

Reacties

De onvermoeibare Luka Modric vreesde even de bietenbrug op te gaan na de late gelijkmaker van Noa Lang, maar is blij en trots op de veerkracht van Kroatië, dat aanstaande zondag de finale van de Nations League speelt.

Modric dankt 14.000 Kroaten: 'Alsof we thuis speelden'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
nv
2 - 4
Kroatië
Kroatië

Kroatië kon ook in De Kuip bouwen op de inmiddels 37-jarige Modric, die niet te stoppen was en na afloop werd uitgeroepen tot Man of the Match. 'We hadden de fans achter ons, het was net alsof we thuis speelden. De gelijkmaker kwam als een verrassing, maar we wisten dat we gewoon zo door moesten gaan. Dat is ook gebeurd', vertelt Modric aan de NOS.

'Na de 1-0 zijn we beter gaan spelen en kregen we meer kansen om de wedstrijd om te draaien. Het was jammer dat we in de laatste minuut een goal tegen kregen, maar we hebben karakter getoond. We hebben het verdiend om te winnen', vervolgt de spelmaker.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Modric een staande ovatie van de 14.000 meegereisde supporters. De verslaggever van de NOS deelt een compliment aan Modric uit. 'Heel erg bedankt. Wat kan ik zeggen? De liefde van de fans is ongelooflijk.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Kroatië
Meer over Kroatië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.