Minteh na treffer in rijtje met Van Persie, Kalou, Castaignos en Guidetti

Reacties

Yankuba Minteh heeft zondagavond in zijn derde opeenvolgende wedstrijd namens Feyenoord gescoord. Daarmee komt de huurling van Newcastle United in een bijzonder rijtje.

Minteh na treffer in rijtje met Van Persie, Kalou, Castaignos en Guidetti
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Minteh brak iets voor het half uur de wedstrijd tegen Heracles Almelo open en dat was nodig ook voor Feyenoord. Het was namelijk de uitclub die al enkele keren gevaarlijk was geweest in De Kuip. Minteh werd op rechts vrijgespeeld en de aanvaller uit Gambia bleef kalm oog in oog met keeper Michael Brouwer.

Voor Minteh was het zijn zevende doelpunt in de Eredivisie, vier daarvan maakte hij in de afgelopen drie duels. Tegen Almere City FC was Minteh met twee goals goud waard als invaller, in het laatste half uur maakte hij de enige treffers in die wedstrijd. Vorige week resulteerde zijn goede prestatie tegen Almere City in een basisplek tegen PSV, hij betaalde het vertrouwen terug met de vroege gelijkmaker tegen de koploper van de Eredivisie.

Nu hij tegen Heracles ook gescoord heeft, is de negentienjarige Minteh de vijfde Feyenoord-tiener die in drie opeenvolgende Eredivisie-wedstrijden scoort in deze eeuw. Robin van Persie, Salomon Kalou, Luc Castaignos en John Guidetti gingen de Afrikaan voor.

In de VI Live volgen we Feyenoord - Heracles op de voet

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.