Mexicaans international Chávez op weg naar Rusland na opvallende zet

Reacties

Mexicaans international Luis Chávez heeft zichzelf vrij gekocht bij Pachuca om een transfer naar Rusland te kunnen maken. De Mexicaanse club meldt zaterdag via de officiële kanalen dat de defensieve middenvelder nu transfervrij is.

Mexicaans international Chávez op weg naar Rusland na opvallende zet
© Pro Shots

Chávez (27) won deze maand met Mexico de Gold Cup in de Verenigde Staten en heeft volgens Pachuca-voorzitter Jesús Martínez over belangstelling niet te klagen. De preses noemde vorige maand Feyenoord, Ajax en Celta de Vigo als mogelijke nieuwe bestemmingen voor de 24-voudig international.

Nu lijkt Chávez op weg naar de Russische Premier League. In het statement op de clubsite laat Pachuca weten dat het vanwege maatregelen tegen clubs uit Rusland, vanwege de oorlog in Oekraïne, geen zaken kan doen met Russische clubs. Daarop besloot Chávez zichzelf vrij te kopen door de transferclausule te betalen.

Mexicaanse media verwachten dat de middenvelder binnenkort zijn handtekening gaat zetten onder een contract bij Dinamo Moskou. De nummer negen van vorig seizoen in de Russische Premier League ging vrijdag in het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen onderuit tegen Krasnodar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.