Meunier blundert met voorbereiding en is geschorst

Reacties

Thomas Meunier pakte in de slotfase van het duel tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain (2-1) een gele kaart en is daardoor geschorst voor de returnwedstrijd in Frankrijk. De Belgische rechtsback wist helemaal niet dat hij op scherp stond, zo gaf hij na de wedstrijd toe.

Meunier blundert met voorbereiding en is geschorst
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 1
PSG
PSG

PSG ging in de slotfase van de wedstrijd in Dortmund op jacht naar de gelijkmaker, in een poging om een counter van Dortmund te voorkomen greep Meunier in. Zo kreeg hij drie minuten voor tijd zijn derde gele kaart in deze Champions League-campagne, wat automatisch een schorsing oplevert.

In gesprek met La Dernière Heure gaf Meunier toe dat hij niet aan zijn eerdere twee gele kaarten dacht toen hij de overtreding beging. 'Ik wist niet dat ik bij een volgende gele kaart geschorst zou worden. Als ik dat had geweten, had ik die overtreding nooit gemaakt…', aldus een treurende Meunier.

PSG heeft in de returnwedstrijd dus wat goed te maken, op 11 maart staan Dortmund en PSG weer tegenover elkaar. In de voorgaande drie edities van de Champions League werd PSG telkens uitgeschakeld in de achtste finale. In 2019 door Manchester United, in het jaar daarvoor door Real Madrid en Barcelona stuntte in 2017 door een 4-0 nederlaag goed te maken in Camp Nou, waar het liefst 6-1 werd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.