Met Koeman gaat Oranje op de ingezette weg verder

Reacties

Ronald Koeman heeft gereageerd op zijn aanstelling als bondscoach van het Nederlands elftal. De oefenmeester zal na het WK in Qatar het stokje overnemen van Louis van Gaal. Hij tekent een contract tot het WK in 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten.

Met Koeman gaat Oranje op de ingezette weg verder

'Ik kijk uit naar de nieuwe samenwerking', vertelde Koeman via de kanalen van de KNVB. Na het uitstellen van het EK in 2020 vertrok de oud-speler en trainer van zowel Ajax, Feyenoord als PSV naar Barcelona. Daar kreeg hij afgelopen jaar zijn congé. 'Een kleine anderhalf jaar geleden ben ik bepaald niet uit onvrede bij het Nederlands elftal vertrokken. Mijn verblijf voelde goed, de resultaten waren goed en de klik met de internationals was goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wat er van Koeman verwacht mag worden is duidelijk. De oefenmeester zal geen schokkende veranderingen plaats laten vinden. 'We gaan straks op die ingezette weg verder. Dat staat vast voor mij.'

Koeman was tussen februari 2018 en augustus 2020 bondscoach van Oranje. In die periode plaatste hij zich voor het EK en werd de finale van de Nations League gehaald. Die ging verloren tegen Portugal (0-1). Na zijn vertrek won hij in Barcelona de Spaanse beker voor hij in oktober werd ontslagen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.